Odette-Denijs-Fotografie.jpg

Foto gemaakt door Rita Puig-Serra

Hi, ik ben Odette Denijs en ik ben fotograaf.

Ik maak krachtige, persoonlijke portretten voor ondernemers en zelfstandigen en daarnaast heb ik een niet so secret love affair met het maken van abstracte natuurfoto’s en lifestyle foto's.

 

Waarom ik fotografeer? Ik maak foto’s om mijzelf en anderen te raken en te verwonderen met krachtige, persoonlijke beelden. Om emotie vast te leggen en deze te delen. Een oogopslag, verhaal of compositie... Als ik geraakt word door een beeld dan weet ik dat ik goed zit. 

Mijn foto's zijn gepubliceerd in o.a. New Dutch Photography Talent van GUP, i-D Magazine en de VPRO Gids. Ook heb ik meerdere exposities gehad zoals in het Volkshotel en Glassworks in Amsterdam.

Na jarenlang gewerkt te hebben als marketing manager heb ik eind 2018 het roer omgegooid. Ik heb toen mijn eigen label opgericht waar ik mijn liefde voor abstracte fotografie en mooie stoffen combineer (eerste collectie zijden shawls is een feit). Ik ontdekte dat er een hele belangrijke factor ontbrak in al mijn uitingen. En dat was ik - en daardoor kon ik niet goed connecten met mijn doelgroep. 

Ik klopte vervolgens aan bij andere fotografen om foto's van mijzelf te laten maken die voor vertrouwen en herkenning moesten zorgen en die echt bij mij pasten.

 

En toen dacht ik: wacht eens even. Ik wil dit zelf doen. Ik ben fotograaf en portretten schieten is onderdeel van mijn DNA. Ik ben marketeer en ondernemer en ik begrijp hoe belangrijk het is om sterke en consistente beelden te hebben voor je online zichtbaarheid - die aansluiten op je uitstralingswens.

Sindsdien help ik zelf andere ondernemers en zelfstandigen met het maken van krachtige beelden die bijdragen aan hun zichtbaarheid, vanuit mijn jarenlange ervaring als fotograaf, ondernemer en marketeer. Ik sluit met mijn foto's aan op hoe jij wilt overkomen op je publiek met krachtige portretten die echt indruk maken. 

 

Voor alle shoots geldt: ik fotografeer met natuurlijk licht het liefste op een plek die voor jou vertrouwd is, zoals bij je thuis, werkplek of in de natuur. Ik vind het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren zodat je tijdens de shoot op je gemak op de foto staat en echt iets van jezelf laat zien. De foto's die ik maak zijn persoonlijk, oprecht en stijlvol.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten voor je branding?

✔ OP JE GEMAK OP DE FOTO 

✔ BINNEN 10 DAGEN FOTO'S GELEVERD 

✔ PERSOONLIJK, OPRECHT, STIJLVOL