Zoeken
  • odettedenijs

'Daar heb je haar weer'

'In mijn branche is het gek om naar buiten te treden met foto’s van jezelf.’

'Ik ben niet fotogeniek'

‘Ik wil niet alleen maar reclame maken.’

‘Niemand zit op mij te wachten.’

‘Ik wil niet dat mensen denken: ‘Daar heb je haar weer’.’


Herkenbaar? Voor mij wel. Maar gelukkig zijn deze gedachten elke dag wat minder aanwezig in mijn eigenwijze hoofd.


Want misschien is het jou ook opgevallen dat de mensen waar je graag van koopt of die je volgt, dat je dat doet omdat je het gevoel hebt dat je hen goed kent en blij van hen wordt? En dat dat komt omdat die persoon zich regelmatig laat zien online?


En dat je bij die mensen nooit denkt ‘wat vervelend dat ze zich weer laat zien’ of ‘heel gek dat zij vlogt, ze is de enige haar branche’ maar juist ‘wat goed dat ze zich onderscheidt!’.


Want weet je wat het is.. We houden onszelf klein en doen onszelf & anderen daardoor tekort. De rest van de wereld vindt het namelijk super om jou te leren kennen en van jou te leren. Of te kopen. En vooral: te connecten. En die paar mensen die het niet zo gezellig vinden op jouw stukje internet, hoe fijn dat die hun heil elders gaan zoeken ☮️


Ben jij klaar om jezelf meer te laten zien? Of toe aan nieuwe foto’s? DM-me of mail naar hello@odettedenijs.com


Foto van mij gemaakt door Ricard Nuñez Casanovas

17 keer bekeken1 reactie
  • Black Instagram Icon

hello@odettedenijs.com KVK 56568398 Algemene Voorwaarden © 2020 Odette Denijs. Alle rechten voorbehouden.