Zoeken
  • odettedenijs

2019 is voor mij het jaar....waarin ik ben gaan inzien dat ik voor andere mensen van waarde kan zijn met mijn fotografie (en ik ben echt MEGA dankbaar voor dit inzicht dat ongeveer in de zomer van 2019 mijn brein bereikte).


Ik fotografeer al jaren maar ik wist nooit goed hoe ik hier mijn brood mee kon verdienen en ik was meer gericht op het verkrijgen van bijzondere exposities en publicaties voor mijn natuur- en portretfotografie. En werkte daarnaast als marketing manager en voor mijn eigen label AUDEE.


Totdat ik afgelopen zomer dacht: ik kan met mijn foto’s van waarde zijn voor anderen. Andere mensen blij maken en hen de tools geven om zichzelf als ondernemer te laten zien, op een unieke, oprechte manier, die ook nog eens bij mij past.


Sinds die tijd richt ik mij op ondernemers met personal branding shoots en dit geeft me echt heel erg veel voldoening.


Het allerleukste is dat ik nu naast offline ook online aanvragen binnenkrijg en dat de maand januari behoorlijk vol zit met toffe shoots!


Wil jij binnenkort ook graag voor mijn lens? Stuur me even een DM, leuk om van je te horen!


Alvast een fantastisch 2020 toegewenst, laten we er een knallend jaar van maken samen! ✨


📸 Op de foto een van mijn abstracte natuurfoto's die ik ook met veel liefde maak ✨


#odettedenijsfotografie #personalbranding #portretfotografie

22 keer bekeken0 reacties
  • Black Instagram Icon

hello@odettedenijs.com KVK 56568398 Algemene Voorwaarden © 2020 Odette Denijs. Alle rechten voorbehouden.