Zakelijk portret shoot

Klanten willen met jou zaken doen om wie jij bent. Dus is het super belangrijk om een gezicht te geven aan je online business. Voorkom dat klanten bij je weglopen omdat ze zich niet met jou kunnen identificeren. Met mijn portret shoot help ik jou zichtbaar te worden en vertrouwen uit te stralen met personal branding foto’s waar je zelfvertrouwen van krijgt. Foto's die helemaal passen bij jou en je bedrijf. Perfect voor op je website en social media! 

 

In een telefonisch kennismakingsgesprek wil ik je eerst leren kennen om te kijken of er een klik is. Want ik wil natuurlijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Als je besloten hebt met mij te willen samenwerken, stuur ik je eerst een brand questionnaire waarin je je ondernemersverhaal en uitstralingswens met mij deelt. Daarna maak ik een moodboard, samen met jou, en gaan we bespreken wat voor foto's we gaan maken, welke kleding en welke ruimtes binnen en buiten het beste passen bij wat je wilt uitstralen. Vervolgens stuur ik je een fotografieplan met shootschema en kledingtips, zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen gaan. Laten we er een leuk feestje van maken!

De portret shoot is inclusief:

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Twee uur fotograferen op locatie

✓ Brand questionnaire

✓ Pinterest Moodboard

✓ 20 portretfoto's zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt, digitaal aangeleverd

✓ Twee locaties en kledingwissels mogelijk

✓ Snelle levering foto's: binnen 10 werkdagen

Investering: €299,- exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Ben jij klaar om zichtbaar te worden? Of ben je al goed zichtbaar en heb je nieuwe, unieke en professionele foto's nodig? Boek de portret shoot!

Lees meer over mijn andere shoots: beeldbanklifestyle | event

 

Beeldbank shoot

Wil jij foto’s die laten zien waar jij voor staat? Foto’s die jouw personal branding en zichtbaarheid versterken?

Samen met jou ga ik aan de slag om een beeldbank te creëren waar je blij van wordt. Zodat je met gemak je social media en website kunt vullen en weer lange tijd vooruit kan met consistente beelden die passen bij jou en je bedrijf.

Voordat we gaan fotograferen, stuur ik je eerst een brand questionnaire toe waarin je je uitstralingswens met mij deelt. Hoe wil je overkomen, wat wil jij uitstralen? Vervolgens maak ik op basis van je antwoorden een moodboard, waar jij ook ideeën aan toe kunt voegen, zodat we het eindresultaat van de shoot goed kunnen visualiseren. Tot slot stuur ik je een fotografieplan toe, met een shootschema en voorbereidings- en kledingtips, zodat we goed voorbereid aan de shoot kunnen beginnen.

Tijdens een beeldbank shoot fotograferen we naast foto’s van jou ook andere content voor je site en social media. We vertellen echt het verhaal van je bedrijf, van hoe je te werk gaat. Denk bijvoorbeeld aan foto's van een moodboard dat je gemaakt hebt. Of flatlays van je product en professionele behind-the-scenes foto's. Jij en je bedrijf staan echt centraal.  En misschien wil je ook wat sfeerbeelden van de natuur laten maken. Alles in dezelfde, consistente stijl.

 

De ​beeldbank shoot​​ is inclusief:

✓ Sfeer en portretfoto's

✓ Kennismakingsgesprek

✓  Brand questionnaire

✓  Pinterest Moodboard

✓  Vier uur fotograferen op locatie

✓ 45-50 foto's zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt, digitaal aangeleverd

✓ Vier locaties en kledingwissels mogelijk

✓ Snelle levering foto's: binnen 10 werkdagen

Investering: €547,- exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Wil je lange tijd vooruit kunnen met nieuwe, professionele en afwisselende foto's, die staan voor jou en je bedrijf? Boek de beeldbank shoot!

Lees meer over mijn andere shoots: zakelijk portretlifestyle | event

 

Lifestyle shoot

Wil jij een mooie herinnering vastleggen, van jezelf op dit moment in je leven? Alleen, samen met je geliefde, gezin of goede vriend(in)? Tijdens een lifestyle fotograferen we thuis, in de natuur of op een plek die voor jou speciaal is. Niet geposeerd, maar oprecht, spontaan en in het moment. Met natuurlijk licht, op locatie. Geen cheesiness.

 

De tijd vliegt, boek een lifestyle shoot om te voorkomen dat je dit bijzondere moment in je leven vergeet.

De lifestyle shoot is inclusief:

✓ Sfeer- en lifestyle foto's

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Twee uur fotograferen op locatie

✓ 20 foto's zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt, digitaal aangeleverd

✓ Snelle levering foto's: binnen 10 dagen

Investering: €299,- exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Laten we samen iets maken dat bij jou past en waar je de rest van je leven met een bijzonder gevoel op terug kunt kijken. Ga je samen met mij het avontuur aan?

 

Lees meer over mijn andere shoots: zakelijk portretbeeldbank | event

 

Event shoot

Organiseer je een workshop voor je klanten, een netwerkborrel of een event met sprekers waar je foto's van wilt hebben? Of ga je promoveren? Ik kom graag foto's maken zodat je mooie en consistente beelden hebt van de bijeenkomst die jij organiseert. Mooie beelden van jou in actie die je vervolgens weer kunt inzetten tijdens de promotie van je volgende event en social media! Laat je event vastleggen en voorkom dat jij (en alle deelnemers) alle leuke momenten van deze mooie dag vergeten.

 

De event shoot is inclusief:

✓ Sfeerbeelden en actie- en interactiefoto's inclusief een groepsfoto

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Drie uur fotograferen op locatie (1 dagdeel)

✓ ±100 foto's per dagdeel, bewerkt en digitaal aangeleverd

✓ Binnen 1 week een preview van je event

Investering: €349,- exclusief BTW en reiskosten.

 

Lees meer over mijn andere shoots: beeldbanklifestyle | zakelijk portret

 
  • Black Instagram Icon

hello@odettedenijs.com KVK 56568398 Algemene Voorwaarden © 2020 Odette Denijs. Alle rechten voorbehouden.