Zakelijk portret shoot

Klanten willen met jou zaken doen om wie jij bent. Dus is het super belangrijk om een gezicht te geven aan je online business. Voorkom dat klanten bij je weglopen omdat ze zich niet met jou kunnen identificeren. Met mijn portret shoot help ik jou zichtbaar te worden en vertrouwen uit te stralen met personal branding foto’s waar je zelfvertrouwen van krijgt. Foto's die helemaal passen bij jou en je bedrijf. Perfect voor op je website en social media! 

 

In een telefonisch kennismakingsgesprek wil ik je eerst leren kennen om te kijken of er een klik is. Want ik wil natuurlijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Als je besloten hebt met mij te willen samenwerken, stuur ik je eerst een brand questionnaire waarin je je ondernemersverhaal en uitstralingswens met mij deelt. Daarna maak ik een moodboard, samen met jou, en gaan we bespreken wat voor foto's we gaan maken, welke kleding en welke ruimtes binnen en buiten het beste passen bij wat je wilt uitstralen. Vervolgens stuur ik je een fotografieplan met shootschema en kledingtips, zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen gaan. Laten we er een leuk feestje van maken!

De portret shoot is inclusief:

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Een uur fotograferen op locatie

✓ Brand questionnaire

✓ Pinterest Moodboard

✓ 20 portretfoto's zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt, digitaal aangeleverd

✓ Twee locaties en kledingwissels mogelijk

✓ Snelle levering foto's: binnen 10 werkdagen

Investering: €397,- exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Ben jij klaar om zichtbaar te worden? Of ben je al goed zichtbaar en heb je nieuwe, unieke en professionele foto's nodig? Boek de portret shoot!

Odette-Denijs-fotografie-1200- rusticus.

Lees meer over mijn andere shoots: beeldbank 

 

Beeldbank shoot

Wil jij foto’s die laten zien waar jij voor staat? Foto’s die jouw personal branding en zichtbaarheid versterken?

Samen met jou ga ik aan de slag om een beeldbank te creëren waar je blij van wordt. Zodat je met gemak je social media en website kunt vullen en weer lange tijd vooruit kan met consistente beelden die passen bij jou en je bedrijf.

Voordat we gaan fotograferen, stuur ik je eerst een brand questionnaire toe waarin je je uitstralingswens met mij deelt. Hoe wil je overkomen, wat wil jij uitstralen? Vervolgens maak ik op basis van je antwoorden een moodboard, waar jij ook ideeën aan toe kunt voegen, zodat we het eindresultaat van de shoot goed kunnen visualiseren. Tot slot stuur ik je een fotografieplan toe, met een shootschema en voorbereidings- en kledingtips, zodat we goed voorbereid aan de shoot kunnen beginnen.

Tijdens een beeldbank shoot fotograferen we naast foto’s van jou ook andere content voor je site en social media. We vertellen echt het verhaal van je bedrijf, van hoe je te werk gaat. Denk bijvoorbeeld aan foto's van een moodboard dat je gemaakt hebt. Of flatlays van je product en professionele behind-the-scenes foto's. Jij en je bedrijf staan echt centraal.  En misschien wil je ook wat sfeerbeelden van de natuur laten maken. Alles in dezelfde, consistente stijl.

 

De ​beeldbank shoot​​ is inclusief:

✓ Sfeer en portretfoto's

✓ Kennismakingsgesprek

✓  Brand questionnaire

✓  Pinterest Moodboard

✓  Twee uur fotograferen op locatie

✓ 45 foto's zorgvuldig door mij geselecteerd en bewerkt, digitaal aangeleverd

✓ Vier locaties en kledingwissels mogelijk

✓ Snelle levering foto's: binnen 10 werkdagen

Investering: €597,- exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Wil je lange tijd vooruit kunnen met nieuwe, professionele en afwisselende foto's, die staan voor jou en je bedrijf? Boek de beeldbank shoot!

Odette-Denijs-fotografie-1200- rusticus-

Lees meer over mijn andere shoots: zakelijk portret